Gratis Oriëntatiegesprek

Gratis Oriëntatiegesprek

by Zakelaar

Gratis intake

Mensen, ideeën, passie en nieuwsgierigheid, daar krijg ik stuk voor stuk energie van! Daarom heb ik er dan ook voor gekozen om een eerste kennismaking en gratis intake altijd aan te bieden, voor niets dus. Concreet reserveer ik graag één uur de tijd om gerichte vragen te stellen en te luisteren. Zo kom ik er achter wat jij te bieden hebt en wat je doelen zijn. Als je bezorgd bent dat ik er met jouw idee ‘vandoor ga’, dan teken ik graag een NDA (non-disclosure agreement). Deze NDA stuur ik met alle plezier voorafgaand aan ons gesprek naar je toe.

De gratis intake bij Zakelaar bestaat uit een gesprek met een informeel karakter. Je komt bij mij thuis of ik neem plaats bij jou aan de keukentafel voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren, dan spreken we af in een koffiebar bij jou in de buurt. Geen zorgen, ik trakteer! Gedurende 60 minuten onderzoeken we samen of jouw initiatief een potentieel succesverhaal is. Tegelijkertijd bekijken we wat je daar eventueel nog bij nodig hebt. Na afloop ontvang je van mij geheel vrijblijvend een gespreksverslagje met een advies. Daarin zet ik helder uiteen wat ik al dan niet voor je kan betekenen. Eventueel adviseer ik je gebruik te maken van mijn netwerk van trusted advisors. Tot slot weet je direct met welke inspanning van mijn kant – en dus kosten voor jouzelf – je rekening dient te houden.

Nog geen ondernemer?

Wist je dat je de kosten die je maakt vlak voorafgaand aan je inschrijving bij de KvK óók af mag trekken, zolang deze maar zakelijk zijn?!

Top