Gestoeld op passie voor ondernemen

De snelste route naar zelfstandigheid

Gestoeld op passie voor ondernemen

De snelste route naar zelfstandigheid

by Zakelaar
strategic planning

Heb jij je volledige ondernemingsplan al uitgewerkt? Of zijn er nog losse eindjes waar je niet helemaal uitkomt? Door vooruit te denken en te anticiperen wordt je bedrijf bestendig. Ik help je graag bij de opstart en professionalisering van jouw bedrijf!

(on-line) marketing

Je eerste opdrachten haal je misschien uit je eigen netwerk, maar op termijn zul je ook moeten zorgen voor een doeltreffende (on-line) marketing. Samen kijken we hoe je traditionele en sociale media in kunt zetten voor optimale conversie.

fiscale voordeel check

Voor starters & ZZP’ers zijn er veel belastingvoordelen, zoals bijv. Zelfstandigenaftrek, Startersaftrek, KIA, de kleine ondernemersregeling en MKB-Winstvrijstelling. Wat houden ze in en wanneer mag je ze toepassen?

automatiseringsadvies

Succesvolle bedrijven werken efficiënt en in de hedendaagse samenleving kan dit haast niet zonder automatisering. Of het nu gaat om tips & tricks voor Excel of om de koppeling tussen je ERP en kassa-software, op dit vlak ben je bij mij in goede handen.

entrepreneur coaching

Je eigen bedrijf starten en als zelfstandige door het leven gaan is leuk en leerzaam, maar ook best spannend op zijn tijd. Ik coach en adviseer starters aan de keukentafel, zoals familie en vrienden dat zouden doen, maar zonder sociaal wenselijke antwoorden.

entrepreneur coaching

Als het ondernemerschap je, naast je andere verplichtingen, boven de pet groeit, maar je bedrijf wel succesvol is, zijn verkoop en overname interessant. Je hebt tenslotte hard gewerkt om hier te komen en je idee verdient een toekomst.

Top