Every superhero needs a sidekick

Zelfs de grootste visionair heeft een klankbord nodig

Every superhero needs a sidekick

Zelfs de grootste visionair heeft een klankbord nodig

by Zakelaar

Niemand is superman, gelukkig maar, anders zou er namelijk voor jouw bedrijfsidee waarschijnlijk al geen ruimte meer zijn. Coaching biedt uitkomst.

De realiteit is dat we allemaal ons eigen specialisme of vakgebied hebben, welke gevoed word(en) door passie en interesse. Zodra je jezelf beseft dat je als individu niet van álle markten thuis bent, of er tenminste niet altijd de beste in bent, heb je een hoop bereikt. Vanaf dat moment volgt namelijk doorgaans vanzelf het inzicht dat het gezond is om jezelf te omringen met mensen die je kunnen aanvullen en versterken.

Gedurende mijn carrière heb ik veel mensen geadviseerd. Van individu tot omvangrijk team en van starter tot multinational. Of je nu op zoek bent naar doorlopende of eenmalige ondersteuning, vanuit Zakelaar ga ik de uitdaging graag met je aan. Daarbij roep ik, waar nodig, de hulp in van professionals die ik op basis van ervaringen in het verleden blind vertrouw.

Coaching voor éénmalige uitdagingen

Zowel zakelijk als privé komt iedereen op enig moment wel eens voor een nieuwe uitdaging te staan. Je vraagt jezelf bijvoorbeeld af of je nu al moet starten, of nog even moet wachten tot je diploma binnen is. Misschien wordt je geconfronteerd met een beleids- of wetswijziging, waarvan je de impact op jouw onderneming niet in kunt schatten. Zakelaar is er voor jou! In een kortstondig coachingstraject, dat we duidelijk afbakenen in een gratis oriëntatiegesprek, helpen we jouw dilemma te tackelen.

Coaching als permanent klankbord

Familie en vrienden geven veelal graag en goedbedoeld, maar sociaal wenselijk advies. Doorlopende entrepreneur coaching is als het ware een abonnement op eerlijk en constructief advies. De beslommeringen van alledag kunnen je als ondernemer of ZZP’er bezig, of erger, wakker houden. Vanuit Zakelaar bied ik doorlopende coaching aan en fungeer ik als klankbord. Moet je nu echt mee met nieuwe technieken en zwaar investeren of heb je met een hype te maken? Is jouw zakelijk vervoer nog wel goed geregeld, of is het tijd voor een andere auto? Deze en andere vraagstukken kun je kwijt wanneer ze jou bezighouden, dag en nacht – elke dag van het jaar. Vervolgens help ik je, op basis van gedegen argumenten, de juiste beslissingen te nemen.

Sta je voor een uitdaging waar je over wilt praten? Neem direct contact op…

Wil jij ook de vinger aan de pols houden? Neem dan nu contact op…

Jelle Russner-Stafleu Zakelaar
Jelle Russner-Stafleu
ZAKELAAR 040

Mijn doel als coach is om jou het beste uit jezelf te laten ontdekken en dat in je voordeel te gebruiken. Op basis van jouw kracht ga je weloverwogen risico’s nemen, want dat is waar ondernemen om draait!

Top