The real problem is not whether machines think, but whether men do

Automatisering geeft je de tijd om te doen waar je goed in bent

The real problem is not whether machines think, but whether men do

Automatisering geeft je de tijd om te doen waar je goed in bent

by Zakelaar

Mijn filosofie is dat iedere noodzakelijke handeling die je frequent verricht, zonder daarmee waarde aan de uitkomst toe te voegen, net zo goed geautomatiseerd zou kunnen worden.

ERP, CMS, POS, PMS of keukenautomatisering met tal van onderlinge koppelingen zijn mij niet vreemd, of het nu om een individueel lokaal gehost systeem of om een cloudoplossing via SAAS op basis van een enterprise model gaat. Vanuit mijn loopbaan ben ik doorlopend in aanraking gekomen met een veelvoud aan oplossingen binnen de automatisering. Naast mijn werk als consultant in de hospitality automatisering, fungeerde ik ook als applicatiebeheerder, helpdeskeindgebruiker, tester en functioneel ontwerper. Bovendien heb ik diverse websites gebouwd. in mijn vroege tienerjaren deed ik dat in Notepad met HTML, tegenwoordig werk ik doorgaans met WordPress.

Ben je op zoek naar een functioneel ontwerp van je koppeling, app of vraagstuk? Heb je hulp nodig bij de shortlisting van ontwikkelaars of simpelweg een uitdaging in Excel? Mijn inhoudelijke achtergrond en technisch inzicht ben je verzekerd van pragmatisch advies. Je bent bij mij dan ook aan het goede adres!

Neem dus vooral vrijblijvend contact op om eens te sparren over de mogelijkheden.

Automatisering voor efficiëntere bedrijfsvoering

Automatisering volgt doorgaans een rechtlijnig proces. Zakelaar ondersteunt bij de inventarisatie van uw behoeften, het functioneel ontwerp, eventuele shortlisting, projectmanagement tijdens ontwikkeling (door derde partijen), implementatie en opleiding van de applicatiebeheerder en eindgebruikers.

automatiseringsadvies

Ervaring in automatisering en digitalisering

Onze kennis en vaardigheden liggen onder andere op het gebied van;

  • Point of Sale (POS) in hospitality
  • Software as a service (SaaS) in zakelijke dienstverlening
  • Property Management Systems (PMS)
  • Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Content Management Systems (CMS) voor webshops en organisaties
  • Koppelingen en integraties – maatwerk
  • MS Excel in uiteenlopende toepassingen
Jelle Russner-Stafleu Zakelaar
Jelle Russner-Stafleu
ZAKELAAR 040

Alle tijd en je handen vrij om te doen waar je goed in bent? Ik help je graag bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van Automatisering, ICT en digitalisering!

Top