Uurtarief

Uurtarief

by Zakelaar

Uurtarief

Toen ik mijn zelfstandig ondernemerschap aan het toetsen en verkennen was, sprak ik met veel mensen om me heen over het idee om starters te gaan helpen. Veelal kreeg ik als reactie: “…maar starters hebben geen geld”. Dit is in de regel geen leugen. Het heeft me er echter niet van weerhouden om mezelf toch op deze ontzettend leuke markt te richten. Dat doe ik, heel bewust, met een concurrerend uurtarief.

Het enthousiasme en de energie die ik haal uit het begeleiden van starters met leuke ideeën is voor mij niet in valuta uit te drukken. Ik geloof er bovendien heilig in dat goed werk zichzelf op termijn terug betaalt. Vandaar dat ik mijn uurtarief zo laag mogelijk probeer te houden, opdat ik zeer toegankelijk blijf voor de (aspirant) startende ondernemer.

Het eerste uur van het intakegesprek is altijd gratis. Ik ga graag naar mijn klanten toe. Daarom reken ik hiervoor slechts € 0,26 per kilometer, ter compensatie van de reiskosten en -tijd. Vanzelfsprekend ben je ook altijd van harte welkom aan mijn eigen keukentafel in Eindhoven. De koffie staat altijd klaar! Tot slot heb ik voor starters een zéér aantrekkelijk uurtarief van € 64,95 per uur.

Als je wilt voorkomen dat je dure fouten maakt als starter, ben je bij mij aan het goede adres! Tot wel 50% op bijvoorbeeld je accountant of grafisch ontwerper? Neem vandaag nog contact op.

Top