Zakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Helpt starters op weg met trusted advisors

Zakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Helpt starters op weg met trusted advisors

by Zakelaar
ONDERSCHEID DOOR PASSIE
Ongeacht de complexiteit van je vraagstuk, zet ik altijd twee stappen extra om jou te helpen je dromen te verwezenlijken.

Consultancy

Goed advies bestaat uit het verschaffen van inzicht, informatie en het juiste netwerk. Mijn consultancy is er niet op gericht om op de stoel van jou als de ondernemer te gaan zitten. Jij maakt de keuzes en beslissingen die je worden ingegeven door je ondernemersgeest. Ik ben er om te zorgen dat je dit steeds doet op basis van de juiste argumenten en achtergrondinformatie. Waar een advocaat zijn inkomen realiseert door uren te schrijven, doet Zakelaar dat door jou te helpen succesvol te worden en blijven.

Waar ik goed in ben

Mijn dienstverlening bestaat uit advies en ondersteuning op het gebied van strategische planning, (on-line) marketing, fiscale voordelen, automatisering, overname & verkoop en coaching. Mijn diensten betekenen een meerwaarde voor zowel aanstormend talent als voor gevestigde ondernemers. Ik richt me op gelijkwaardige partnerships, waarin ik passie, vaardigheden, transparantie, originaliteit, kennis en een kritische blik lever. Bovendien doe ik dit altijd met een enorme drive en een gezonde dosis humor!

HOE ZAKELAAR JOUW BEDRIJF HELPT
Modulaire dienstverlening die je helpt om je krachten en talenten te identificeren en vervolgens optimaal te benutten.

Zakelaar is een initiatief van Jelle Russner-Stafleu, geboren uit passie voor ondernemerschap. Elke dag meewerken aan succesverhalen, daaruit haal ik mijn voldoening.

Weloverwogen risico’s nemen, dat is de definitie van ondernemen. Exploiteer je eigen talent, met het juiste netwerk om je heen. Daar waar anderen stoppen, gaan winnaars dóór!

Vanuit mijn eigen kennis en vaardigheden geef ik je eerstelijns advies. Vanuit die inventarisatie bied ik je vervolgens voor specialistisch advies een rijk netwerk aan vertrouwde adviseurs.

Top