Constructieve onruststokers die je denkbeelden uitdagen

De ingrediënten om te starten heb je al, ik bied het recept

Constructieve onruststokers die je denkbeelden uitdagen

De ingrediënten om te starten heb je al, ik bied het recept

by Zakelaar
Of je nu al gestart bent of nog overweegt te starten met je eigen bedrijf, of je nu vanuit loondienst of een uitkeringssituatie start, full- of parttime wilt ondernemen, ik help je de drempel over! Via Zakelaar bemiddel ik tussen enerzijds de (aspirant-) ondernemer en anderzijds een lokaal netwerk van uiterst betrouwbare professionals in uiteenlopende specialismes. Naast bemiddeling bied ik persoonlijke begeleiding aan. Het doel daarvan is dat jij als aankomend ondernemer door al die vraagstukken wordt geloodst die je vanuit eigen interesse of vakkennis liever links laat liggen.

Starten naast je huidige baan

Als je twijfelt of je (direct) voldoende inkomen uit jouw eigen bedrijf zou kunnen halen, is het misschien een goed idee om in eerste instantie naast je bestaande baan voor jezelf te beginnen.

Lees hoe je dat aanpakt…

Starten naast mijn huidige baan
Starten in plaats van mijn huidige baan

Starten in plaats van je huidige baan

Kruipt het bloed waar het niet gaan kan? Is het voor jou de hoogste tijd om te ondernemen en je dromen na te gaan jagen? Wil je al je energie te richten op de uitvoering van dat fantastische ondernemingsplan waar je al die tijd al op broedt?

Zet de stap vandaag nog…

Starten vanuit de WW

Ben je, om wat voor reden dan ook, zonder werk komen te zitten en lijkt het je een goed idee om voor jezelf te beginnen en een bedrijf te starten? Dan heb je waarschijnlijk gelijk.

Neem het heft terug in eigen handen…

Starten vanuit de WW
Jelle Russner-Stafleu Zakelaar
Jelle Russner-Stafleu
ZAKELAAR 040

Begint vandaag jouw ondernemend avontuur van zelfstandigheid? Ben jij net als ik benieuwd wat ik daarbij voor je kan betekenen? Stuur me dan nu een mailtje!

Top