The future starts today, not tomorrow

Zonder afnemers is zelfs het beste idee kansloos

The future starts today, not tomorrow

Zonder afnemers is zelfs het beste idee kansloos

by Zakelaar

Zowel on-line marketing als traditionele (offline) marketing maken of breken je organisatie. Je kunt immers nóg zo’n goed concept of idee hebben, maar als je het niet onder de aandacht weet te brengen van mogelijk geïnteresseerden zal je firma weinig succesvol zijn.

Om ervoor te zorgen dat jouw product of dienst op de juiste manier vermarkt wordt, helpt Zakelaar je onder andere middels zoekwoordanalyse en de inzet van Social Media, tekstschrijven, ontwikkeling van je logo, huisstijl en branding. Daarnaast weet ik de weg op het gebied van audiovisuele middelen, een goede website, app-ontwikkeling, customer journey mapping en ben ik tevens Certified Net Promoter Associate®.

 

Vind je het moeilijk om jouw verkoopstrategie vorm te geven? Dan kan ik je uiteraard ook in een eerder stadium al ondersteunen, door samen te kijken naar de manier waarop je de USP’s van jouw product of concept het beste kunt verwoorden. Hiermee bepalen we de waarde propositie, waarna we de relevante platforms en netwerken in stelling brengen om jouw doelen te bereiken. Netwerken is tenslotte net werken.

Oude + nieuwe media = marketing!

De kracht van on-line is niet te onderschatten, maar het effect van print blijft eveneens aantoonbaar relevant. Mede daarom is Zakelaar trotse partner van Fides Videoproducties. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar advertentiemogelijkheden via radio of TV, een advertorial in de krant zou willen zien verschijnen of een cross-mediale campagne wilt starten. Samen met onze mediapartner ben je bij ons in goede handen voor maximale exposure.

Méér uit je bedrijf halen door middel van marketing?

Voor ondersteuning bij jouw (on-line) marketing nodig ik je uit om vrijblijvend contact op te nemen, ik help je graag!

Jelle Russner-Stafleu Zakelaar
Jelle Russner-Stafleu
ZAKELAAR 040

Traditionele marketing in combinatie met nieuwe media en slim netwerken. Dat is het recept waarmee we ervoor gaan zorgen dat niemand om jouw onderneming heen kan!

Top