Kosten

Kosten

by Zakelaar

Ongeacht eventuele kosten, alles is per definitie goedkoop als het voldoende opbrengt

Goed advies hoeft niet veel te kosten. Sterker nog, als het voldoende opbrengt, is het altijd goedkoop… Bij Zakelaar krijg je het eerste uur van het oriëntatiegesprek altijd gratis, bovendien ben ik volledig transparant over bijkomende kosten en uurtarieven. Wanneer je waar voor je geld krijgt, noem je het eigenlijk geen kosten meer, maar een investering. Investeer vandaag nog in jezelf en maak een afspraak!

Kosten – uurtarief

Toen ik mijn zelfstandig ondernemerschap aan het toetsen en verkennen was, sprak ik met veel mensen om me heen over het idee om starters te gaan helpen. Veelal kreeg ik als reactie: “…maar starters hebben geen geld”. Dit is in de regel geen leugen. Het heeft me er echter niet van weerhouden om mezelf toch op deze ontzettend leuke markt te richten. Dat doe ik, heel bewust, met een concurrerend uurtarief.

Het enthousiasme en de energie die ik haal uit het begeleiden van starters met leuke ideeën is voor mij niet in valuta uit te drukken. Ik geloof er bovendien heilig in dat goed werk zichzelf op termijn terug betaalt. Vandaar dat ik mijn uurtarief zo laag mogelijk probeer te houden, opdat ik zeer toegankelijk blijf voor de (aspirant) startende ondernemer.

Het eerste uur van het intakegesprek is altijd gratis. Ik ga graag naar mijn klanten toe. Daarom reken hiervoor slechts € 0,26 per kilometer, ter compensatie van de reiskosten en -tijd. Vanzelfsprekend ben je ook altijd van harte welkom aan mijn eigen keukentafel in Eindhoven. De koffie staat altijd klaar! Tot slot heb ik voor starters een zéér aantrekkelijk uurtarief van € 64,95 per uur.

Gratis intake

Mensen, ideeën, passie en nieuwsgierigheid, daar krijg ik stuk voor stuk energie van! Daarom heb ik er dan ook voor gekozen om een eerste kennismaking en gratis intake altijd aan te bieden, voor niets dus. Concreet reserveer ik graag één uur de tijd om gerichte vragen te stellen en te luisteren. Zo kom ik er achter wat jij te bieden hebt en wat je doelen zijn. Als je bezorgd bent dat ik er met jouw idee ‘vandoor ga’, dan teken ik graag een NDA (non-disclosure agreement). Deze NDA stuur ik met alle plezier voorafgaand aan ons gesprek naar je toe.

De gratis intake bij Zakelaar bestaat uit een gesprek met een informeel karakter. Je komt bij mij thuis of ik neem plaats bij jou aan de keukentafel voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren, dan spreken we af in een koffiebar bij jou in de buurt. Geen zorgen, ik trakteer! Gedurende 60 minuten onderzoeken we samen of jouw initiatief een potentieel succesverhaal is. Tegelijkertijd bekijken we wat je daar eventueel nog bij nodig hebt. Na afloop ontvang je van mij geheel vrijblijvend een gespreksverslagje met een advies. Daarin zet ik helder uiteen wat ik al dan niet voor je kan betekenen. Eventueel adviseer ik je gebruik te maken van mijn netwerk van trusted advisors. Tot slot weet je direct met welke inspanning van mijn kant – en dus kosten voor jouzelf – je rekening dient te houden.

Nog geen ondernemer?

Wist je dat je de kosten die je maakt vlak voorafgaand aan je inschrijving bij de KvK óók af mag trekken, zolang deze maar zakelijk zijn?!

Top